Klikoplus is een duurzaam en geavanceerd systeem, eenvoudig en overal te plaatsen!

Een zeer stabiele containerbak die in de grond is verzonken. De geïntegreerde elektrische hefinstallatie opent automatisch het deksel met een sleutelschakelaar. Door de intelligente besturing kunnen de containers op ieder gewenste hoogte worden gebracht, waardoor ook rolstoelgebruikers er gemakkelijk bij kunnen. Er zit een automatische stop aan beide eindpunten. De systemen worden worden voorzien van een gepatenteerde hydraulische schaarlift. Deze liften zijn op maat gemaakt voor de ondergrondse bakken.

Met dit systeem heeft U geen afvalbakken meer in het gezichtsveld, geen stankoverlast en ongedierte meer en bovendien is alles netjes opgeruimd.

De nadruk van deze ondergrondse opbergsystemen ligt naast het esthetische karakter op de innovatieve oplossing die het straatbeeld ten goede komt, geen gekleurde kliko’s en rolcontainers meer in het zicht, als ook het duurzame karakter en het antwoord op het ruimtevraagstuk, zoals ook bij nieuwbouwprojecten en winkels/ horeca in het centrum.

Dit ondergrondse opbergsysteem verhindert bovendien dat er onrechtmatig afval in uw container wordt gedeponeerd en verder biedt deze bescherming tegen vandalisme, diefstal, brand, regen en storm!

Motor veilig en netjes opgeborgen!